Automecanica SCM Galati


Go to content

Prezentare

GAZelle > 3302

Camioneta GAZelle 3303 - Costuri minime, beneficii maxime!

Camioneta GAZelle 3302 se refera la clasa autoutilitarelor de mic tonaj avind o masa completa ce nu depaseste 3,5 tone, ce permite exploatarea lor de catre soferii ce au permis de categoria B, ceia ce largeste semnificativ cercul de utilizatori al acestori autoutilitare. Aceasta camioneta fiind usor de condus, exploatat si intretinut, trezeste interes atat intreprinzatorilor urbani cat si celor rurali, unde este folosit ca transport universal pentru familie si munca. Pe platforma de incarcare se poate incarca marfa in greutate de pina la 1,5 tone. Incarcarea in camioneta se face fara probleme, inaltimea platformei fiind doar de 1 metru. Ca marfa sa fie in siguranta pe timp nefavorabil bena poate fi acoperita cu prelata. Eficacitatea economica ridicata a transportului, pretului mic si costurile mici de intretinere pentru aceasta camioneta, sunt calitatile alautomobilului GAZ 3302, care vor satisface nevoile oricarui utilizator.

Pentru conducerea autoutilitarelor GAZelle este suficient sa aveti permis de categoria B.

Constructorii camionetei GAZelle au pus un accent mare pe placerea de condus. Franele pe discuri din fata vor permite o franare rapida si in siguranta a automobilului la orice viteza. Directia hidraulica a volanului si raza mica de intoarcere asigura pentru aceasta camioneta o manevrabilitate ridicata in cele mai dificile conditii de traffic urban.

Versiunea cu baza lunga a automobilului GAZ-330202 are platforma de incarcare mai lunga cu 1 metru, ideala pentru a transporta aparaturi speciale si marfuri voluminoase, ce maresc domeniul de exploatare a automobilului.

Aceasta camioneta este disponibila si in versiunea 4x4 permanent cu blocarea de diferential.

Acasa | Lada | GAZelle | Valdai | Service auto | Contact | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu