Automecanica SCM Galati


Go to content

Prezentare

GAZelle > 2705

Furgoneta GAZelle 2705 - O masina compacta( pentru un oras mare

Furgoneta Gazelle 2705 se refera la clasa autoutilitarelor de tonaj mic cu caroserie complet metalica a caror masa completa nu depaseste 3,5 tone.

Aceasta furgoneta este incapatoare si tot odata foarte manevrabila, este menita sa usureze la maxim transportarea marfurilor destul de delicate in conditiile aglomerate de oras cu care intreprinderile se confrunta zilnic, sferele de deservire si serviciile comunale.

Cu atit mai mult, pretul accesibil la aceasta furgoneta si cheltuielile mici de exploatare va vor ajuta sa faceti afacerea mai eficienta.

Furgoneta Gazelle 2705 cu trei locuri are masa utila de 1350 kg. Volumul de incarcare a automobilului este de 9 metri cubi. Comparativ cu camioneta GAZ 3302, furgoneta are o inaltime de incarcare mai mica, de doar 725mm. Accesul in caroserie se realizeaza prin deschiderea larga a usilor din spate sau a usii laterale, in felul acesta procesul de incarcare fiind usurat considerabil. Furgoneta GAZ 2705 are un design modern, o tinuta de drum si manevrabilitate ce satisface cele mai exigente gusturi, un volum mare a compartimentului de incarcare si o cabina confortabila. Caroseria complet metalica asigura pastrarea in siguranta a marfii. Fiabilitatea caroseriei este data de utilizarea aparatelor moderne si celor mai noi tehnologii in procesul de fabricare. Solutia constructiva a sasiului ofera masinii o duritate si siguranta sporita.

Automobilele din familia GAZelle-furgoneta sunt foarte incapatoare si manevrabile si sunt destinate sa usureze la maximum transportul marfurilor fragile in conditiile de aglomeratie a oraselor.

Automobilele sunt capabile sa transporte peste o tona de cele mai diversificate marfuri, asigurand in acelas timp la maxim siguranta marfii si a confortului soferului. Pretul accesibil si cheltuielile de exploatare mici, fac ca acesta furgoneta sa fie o investitie foarte convenabila pentru intreprinderile mici si mijlocii ce activeaza in diverse domenii.

Aceasta furgoneta este disponibila si in versiunea 4x4 permanent cu blocarea de diferential.

Constructia caroseriei la furgonete le confera o duritate si o siguranta sporita.

Fiabilitatea caroseriei complet metalice este realizata de utilizarea de aparate moderne pentru sudare si vopsire.

Modelul de baza pentru aceasta furgoneta este GAZ 2705 cu trei locuri si masa utila de 1350 kilograme.

Volumul spatiului de incarcare este de 9 metri cubi. Incarcarea marfurilor in furgoneta este foarte simpla si se realizeaza atat prin usile largi din spate cat si prin usa laterala. Inaltimea de incarcare este de doar 725 milimetri.

Acasa | Lada | GAZelle | Valdai | Service auto | Contact | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu