Automecanica SCM Galati


Go to content

Prezentare

GAZelle > 33023 duett

Camioneta GAZelle 3302 duett - Ajutorul tau in orice situatie

Camioneta GAZelle 33023 Duett camioneta cu cabina dubla, este o varianta de transport mixt a camionetei GAZ 3302. Pastrand calitatile cele mai bune ale unui automobil de transport marfa, GAZ 33023 duett a castigat rapid piata sectorului de transport mixt. In bena sa cu o suprafata de 4,5 mp, poate transporta incarcaturi cu greutate de pana la 1500kg. Confortul si marimea cabinei, permite transportarea a 6 persoane in conditii civilizate. Imbinarea calitatilor intre autoturisme si camioane, fac aceasta camioneta de neinlocuit pentru lucrarile din sectorul agricol, constructiilor, serviciilor, dar si pentru transportul echipelor de interventii si reparatii.

Camioneta GAZelle 33023 este fabricata si in varianta baza lunga, ceea ce face intrebuintarea ei intr-un sector de activitate foarte variat.

Autoutilitara mixta GAZ 33023 GAZelle-fermier paote transporta pana la 1500 kg marfa in bena cu o suprafata de numai 4,5 mp, pastrand in acelas timp cabina mare si confortabila, unde incap sase persoane.

Accesul la locurile din spate se face usor prin translarea scaunului pasagerului din fata. Camioneta este ideala pentru transportul echipelor de interventii din diferite sectoare de activitate.

Camionetele standard si mixte GAZelle sunt cele mai des folosite in sectorul rural, decat celelalte modele ale acestui segment. GAZelle GAZ 330273, versiunea de utilitara 4x4 permanent cu blocarea de diferential, anvelope cu profil pronuntat si cu o garda la sol mare permit masinilor sa infrunte sectoare de drum destul de dificile.

Camioneta GAZelle 330232 cu baza lunga este destinata pentru transportul de marfuri mai voluminoase sau utilaje speciale.

Acasa | Lada | GAZelle | Valdai | Service auto | Contact | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu