Automecanica SCM Galati


Go to content

Prezentare

Valdai

Un vehicul pentru afacerea ta

Supunem atentiei VALDAI GAZ 331070 - un vehicul de tonaj mediu pentru persoanele interesate, directori de intreprinderi, responsabililor de transporturi si intreprinzatorilor particulari.

Camionul de oras GAZ, VALDAI, intruneste toate conditiile necesare unui transport de marfa in interiorul orasului in cadrul unei intreprinderi cu o cifra de afaceri mica si medie. Camionul VALDAI, care este un vehicul de tonaj mediu, poate transporta cca 4 tone de marfa, are platforma joasa si cabina confortabila cu trei locuri fiind operational si in zone rurale.
Camion GAZ VALDAI 3310 - Transport marfa in mediul urban

Senzatiile la conducerea acestui camion de tonaj mediu dau impresia de autoutilitara de tonaj mic. Capota si compartimentul motor este izolata atat termic cat si fonic. Motorul si cutia de viteze sunt ignifugate la partea inferioara.

Confortul sporit, siguranta in circulatie si fiabilitatea noii cabine este data de noile metode de vopsire si protectie anticoroziune. Sasiul autocamionului VALDAI este alcatuit din lonjeroane, traverse si suporti confectionati din materiale de cea mai buna calitate. Pe puntile fata si spate sunt montate bare stabilizatoare transversale. Datorita acestor imbunatatiri, conducerea autovehiculului a devenit mult mai precisa. A crescut substantial si nivelul confortului de drum atat pentru sofer cat si pentru pasageri. Mecanismul de directie este de tip surub-piulita cu bile asistat de servo. Virarea rotilor se poate face sub un unghi de pana la 45 de grade, in felul acesta raza de virare pentru acest camion de tonaj mediu fiind de doar 6 metri.

Sistemul de franare pneumatic al camionului GAZ VALDAI cu discuri atat pe fata cat si pe spate este echipat standard cu ABS. Acest camion are masa autorizata de 7400kg, in felul acesta fiind ideal pentru transporturile de marfuri in orase.

Deoarece autovehiculul GAZ VALDAI este destinat inainte de toate pentru transportul de distributie din oras, pentru a micsora inaltimea de incarcare, traditionalele roti de 20 au fost schimbate cu cele de 17,5, care sunt mult mai practice si mai raspandite printre camioanele companiilor europene.

Acasa | Lada | GAZelle | Valdai | Service auto | Contact | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu